Lanýž bílý celý Lanýž bílý (odborně nazývaný Tuber Borchii Vitt. nebo Tuber albidum Pico, nebo běžně v různých oblastech Itálie také Marzuolo) první jakost, je v celku a konzervovaný ve slaném nálevu. Typ konzervovaných lanýžů je pro nadšence, kteří se nechtějí vzdát chuti vynikajících bílý lanýžů i mimo sezónu. Příprava v kuchyni Servírovat již na hotové pokrmy a předkrmy Na těstoviny a rizoto Příprava labužnických omáček a míchaných pokrmů. Použití Kvůli své konzistenci doporučujeme nastrouhat nebo ještě lépe sekat malým nožem na jemné plátky. Pokud potřebujete, připravit ho lze s společně s máslem, smetanou nebo olivovým olejem s těstovinami nebo k přípravě lanýžového rizota. Nezapomeňte použít nálev na dně sklenice jako koření. Bonus Vysoce kvalitní dárek, vhodný nejen pro gurmany . Složení Bílý lanýž (Tuber borchii, Vitt.), voda, sůl. Neobsahuje barviva, aroma ani konzervační látky.
Připadnou variantu zboží můžete upřesnit(pokud existuje více variant a není v textu uvedeno, že nelze vybrat konkrétní druh) v posledním kroku objednávky v poznámce po kliknutí na "Přidat poznámku, nebo firemní údaje". Varianty se zjišťují až při zpracování objednávky. Pokud nebude daná varianta skladem, budeme Vás kontaktovat. Děkujeme za pochopení.